0878782055 info@djvelinov.com
Милена Шейбър Avatar
Милена Шейбър
13 авг. 2020
Благодарим ти, братчед 😁, че беше неизменна част от нашия ден! Изкарахме си У-У-уникално и вече те препоръчваме навсякъде 😃 Изключително професионално отношение, отговори и дори надхвърли всичките ни очаквания и определено бихме се радвали и в бъдеще да работим заедно, ако имаме такава възможност 😆
Petya Mladenova Avatar
Petya Mladenova
08 авг. 2023
Цеци, ако четеш това, искам от сърце от мое име и от името на съпруга ми да изкажа огромното ни БЛАГОДАРЯ за божествената атмосфера, която създаде. Празникът ни нямаше да е същият без перфектното ти озвучаване и допълнителните визуални ефекти. Видимо е, че когато човек прави онова, което обича, всичко се получава на 6, защото е искрено и автентично. Комуникацията с теб беше изумително лесна и приятна. Спечели ме още при първия ни телефонен разговор с изключителната си прецизност и организираност. Страхотен млад професионалист си, не просто работиш зад пулта, а предразполагаш и усещаш клиентите си. Нямаше нещо, което да не беше обсъдено, преценено, съобразено и с двама ни. Като водещ си толкова разчупен, забавен и гъвкав! Успя да вдигнеш на крак и най-срамежливите. Чуден! Продължавай да радваш все повече хора. Желаем ти здраве, другото го можеш!
Response from the owner - 2023-09-08
Чета тези невероятни думи и съм изключително щастлив, че заедно успяхме да направим Вашият сватбен ден незабравим! Удоволствие е да се работи с толкова готини хора като вас! Поздрави и до нови срещи! ❤️
Iwan Krastew Avatar
Iwan Krastew
23 ное. 2017
Няма парти, на което да е липсвало настроение и прекрасна музика, комбинирана по чудесен начин с плавни преходи! Невероятен DJ, препоръчвам горещо на всички!
Десислава Иванова Avatar
Десислава Иванова
17 юли 2023
Още от първата ни среща ни спечели с твоята голяма усмивка и позитивна енергия! Ти просто си роден за тази работа! ☺️ Всичко беше перфектно във всяко едно отношение! Благодарим ти, че направи празника ни вълшебен! Благодарим ти, че успя да вдигнеш и най-срамежливите ни гости и накара всички ни да забравим за времето! Забавлявахме се от сърце и нямам търпение да те поканим на следващото ни събитие!
Сърдечни поздрави!
Твои,
Семейство Иванови! ☺️
Milena Zlatanova Avatar
Milena Zlatanova
08 ян. 2019
Ако искате да имате един незабравим празник - това е вашия човек! Най-страхотния, най-енергичния DJ 🙂 Всяко парти е страхотно изживяване с него! Горещо препоръчвам!
anelia stavreva Avatar
anelia stavreva
24 май 2024
Уникален професионалист, препоръчвам. DJ Velinov,без теб празника нямаше да бъде същият.Вдигна всички гости на крак,дори и тези който се заричаха ,че няма да танцуват!❤️ Ако имах възможност бих отбелязала повече звезди от 5!!!
Response from the owner - 2024-05-24
Благодаря за хубавите думи, Нели! Благодаря, че избрахте мен за Ваш дисководещ! 🤩❤️
Galina Doncheva Avatar
Galina Doncheva
15 юни 2024
Страхотен професионалист! Комуникацията ни беше изключително лесна, доверихме му се напълно и не сгрешихме! Нямаше и момент, в който дансинга да е празен! Препоръчвам DJ Велинов с две ръце за всеки повод!
Response from the owner - 2024-06-17
Благодаря, че ме направихте част от вашата невероятна сватба, мило семейство! Благодаря за хубавите думи! 🤗
Яна Маркова Avatar
Яна Маркова
29 май 2024
Страхотен dj, супер излъчване, прави едно страхотно изживяване! Препоръчвам
Kameliq Evgenieva Avatar
Kameliq Evgenieva
17 апр. 2024
DJ Velinov, ти си уникален човек и професионалист! По-добър DJ и водещ едва ли някой ще намери! Без теб празника ни нямаше да бъде същият! Благодарим ти, че го направи така вълшебен! Благодарим ти, че успя да вдигнеш всички гости и накара младоженеца да се раздаде на мах в танците! Забавлявахме се от сърце благодарение на теб! С много любов, Семейство Николови
Response from the owner - 2024-04-17
Семейство Николови, благодаря ви за доверието и прекрасните емоции! За мен беше изключителна чест и удоволствие да бъда ваш дисководещ! ❤️
Chema Fdz Bueno Avatar
Chema Fdz Bueno
04 дек. 2017
a great professional, an excellent dj, a person who takes care of the last detail in all his works
zahari mitovski Avatar
zahari mitovski
08 апр. 2023
Страхотен професионалист. Погрижи се сватбеният ни ден да се превърне в незабравим спомен. Силно препоръчвам 6️⃣✅
Response from the owner - 2023-09-08
Благодаря за хубавите думи! 😊
Yanitsa Ilieva Avatar
Yanitsa Ilieva
09 окт. 2021
С усмивка, позитивизъм и много голям професионализъм... той дава живот на празника. От първо лице мога да кажа, че и за секунда не съм имала притеснение и напрежение на сватбата ни, на която DJ Цветомир беше главно действащи лице. За нас беше чест и удоволствие да си част от нашия празник.
Eli Borissova Avatar
Eli Borissova
08 окт. 2023
С огромна благодарност за високия професионализъм, топлото отношение и безупречно свършената работа! Семейство Грънчарови
Response from the owner - 2023-12-08
Благодаря от сърце за прекрасните думи, мило семейство! 💕
Daniela Ivanova Avatar
Daniela Ivanova
01 сеп. 2020
Цеци е един невероятен DJ и водещ, който даде всичко от себе си, за да направи нашия сватбен ден още по-специален! Той успя да навакса изключително бързо с програмата, въпреки че започнахме по-късно от предвиденото и постоянно забавляваше гостите с хубава музика! Изключително доволни сме от него, както по време на подготовката, така и на самата сватба! Ако и вие си търсите безупречен Dj и водещ, Цеци е точният човек!

Благодарим ти, Цеци, за професионализма и за това, че беше част от нашия специален ден! 😊
Maria Todorova Avatar
Maria Todorova
08 апр. 2023
Още при първата ни среща DJ Velinov ни впечатли с усмивка, чар и такт....а по време на събитието доказа и своя професионализъм и способност да се адаптира към предпочитанията на гостите, което направи празника ни незабравим. Всички се забавлявахме на макс. Благодарим DJ Velinov, че си част от нашите най-хубави моменти! 🤗
Response from the owner - 2023-04-08
Благодаря за хубавите думи! 🤩❤️
Елена Андреева Avatar
Елена Андреева
01 авг. 2023
Едно огромно благодаря на Цветомир Велинов!
Един месец преди нашето събитие избраният от нас DJ отказа да дойде …. и така съвсем случайно се срещнахме с Цветомир Велинов, с леко недоверие и притеснение, но това се оказа най-правилният избор!
Още от първата ни среща ни впечатли с отношение, уважение, съвети и всичко необходимо да ни предразположи и да ни убеди, че всичко ще мине супер.
Така и стана, даже надмина очакванията ни. Имахме прекрасни, но непредвидени изненади, което доооста обърка първоначалния ни план, но той се справи безупречно.
Вечерта мина с много танци и незабравим купон. Благодарим за всичко и чакаме с нетърпение нов семеен празник, на който да поканим DJ Velinov!
Поздрави, семейство Андрееви
Lora Kitanova Avatar
Lora Kitanova
03 юни 2024
Ако искате да получите изключително отношение, невероятен купон и незабравими моменти, които да ви топлят и просълзяват от щастие, изберете този страхотен младеж!🤩

Цеци, искам да ти благодаря от името на всички, за незабравимия празник, който ни направи - сватбата на нашите деца!🤗💃🕺🥂
Без теб това събитие нямаше да бъде същото! Ти умееш да вдъхваш живот и настроение на всичко!❤️
Ти си страхотен професионалист и знаеш как да ни бръкнеш в душите!
Ти си нашият DJ- най- добрият!❤️
Очакваме те с нетърпение на на следващото тържество!
Обичаме те!
Borislava Toleva Avatar
Borislava Toleva
08 апр. 2022
Изключително доволни сме от DJ Цветомир Велинов, който усети гостите на нашата сватба, и пускаше музика, която бе на сърцето на всички възрастови групи, без да се налага изрично да му казваме какво искаме. Силно препоръчваме!
Response from the owner - 2023-12-08
Благодаря от сърце за прекрасните думи! За мен беше чест! Поздрави и до нови срещи! ❤️
Teodora Anastassova Avatar
Teodora Anastassova
31 май 2022
Dj Велинов направи сватбеното ни тържество една истинска приказка! Успя да превърне всеки ритуал уникален и запомнящ се! През цялата вечер се грижеше да ни информира и подготвя за всичко, което следва.
Успя да влезе под кожата на гостите и определено за нас беше като гост на сватбата!
Благодарим за всичко и със сигурност ще се възползваме и в бъдеще от неговите услуги ❤️
Поздрави от Кристиян и Теодора ❤️
Alexandrina Simeonov Avatar
Alexandrina Simeonov
08 сеп. 2023
Накратко - просто невероятен! ❤️Страшно отдаден и уникален професионалист! И музиката, и осветлението, и воденето на ритуалите..всичко беше перфектно, точно на място и с перфектен timing. На сватбата бяхме с малко бебче и програмата трябваше да се изменя в движение - DJ Velinov е този, който не позволи на гостите да усетят липсата ни, докато приспивахме малката; който внесе уникално настроение; който направи страхотен купон; който ни позволи да се забавляваме на max цялата вечер! Гостите останаха безкрайно доволни, не спряха да танцуват. Благодарим за коректността и страхотното отношение! Не е възможно да съществува по-добър DJ и водещ, а ние спечелихме и страхотен приятел! Отново, много много благодаря!
Response from the owner - 2023-09-08
Благодаря ви за тези искрени и невероятни думи, прекрасно младо семейство! Уникални сте! За мен беше изключително удоволствие, че избрахте мен за дисководещ за Вашето сватбено тържество! Целувки и прегръдки! ❤️❤️❤️
Vasilena Atanasova Avatar
Vasilena Atanasova
21 юли 2022
DJ Цветомир Велинов направи нашата сватба един незабравим празник! Пресъздаде изключителна атмосфера. Той има невероятен усет за музиката, стиловете и предпочитанията на гостите. Освен DJ е и много добър водещ със страхотно чувство за хумор! Професионалист от най-висока класа!
Изпълни абсолютно всички наши желания, а вечерта мина неусетно и с лекота!
Мога само да препоръчам горещо!🎶🎶🎶🔝
Galina Peykin Avatar
Galina Peykin
12 юни 2024
Страхотен професионалист! Комуникацията ни беше изключително лесна, доверихме му се напълно и не сгрешихме! Нямаше и момент, в който дансингът да е празен!
Препоръчвам DJ Велинов с две ръце за всеки повод!
Ovet Delgado Guevara Avatar
Ovet Delgado Guevara
15 сеп. 2021
good presentaron👌👌👌👌👌👌👌👌
Росита Дончева Avatar
Росита Дончева
03 ян. 2019
Невероятен DJ! Направи празника ни незабравим! 🙂
Bogdan Lambev Avatar
Bogdan Lambev
12 мар. 2023
Изключителен професионалист. Чудесно представяне вчера в Ресторант Фантазия по случай светото кръщение на дъщеря ни Християна. Благодарности!
Martin Marinov Avatar
Martin Marinov
22 юли 2024
Искрено искаме да благодарим на Цветомир за уникалната и приказна сватба, която той успя да направи реалност с неговият професионализъм, чар, изпипването му до всеки детайл, поддържането на перфектната атмосфера, позитивното и спокойно настроение, което ни помагаше и ние да бъдем такива. Наистина го препоръчваме от все сърце, неговият усет и съвети ще ви заведат към сватбата на мечтите ви.
А. Първанов Avatar
А. Първанов
11 юни 2021
Уникален! Ще се забавлявате на макс. 🥳🔝🎉🎉
Елизабет Илиева Avatar
Елизабет Илиева
17 юни 2024
Професионалист. Направи сватбеното ни тържество уникално. Съобрази се с всички изисквания, спази желанията на всички хора. Успя да накара всички гости от сватбата да станат и да танцуват. Просто прекрасен човек. Усмихнат, мил, коректен. Няма какво до кажа, освен едно огромно БЛАГОДАРЯ, че беше част от нашия празник. 15.06.2024г. Семейство Илиеви ❤️
Response from the owner - 2024-06-20
Благодаря, че ме направихте част от вашата невероятна сватба, семейство Илиеви! Благодаря за хубавите думи и до скоро! ❤️
Vasilena Atanasova Avatar
Vasilena Atanasova
08 апр. 2023
DJ Цветомир Велинов направи нашата сватба един незабравим празник! Пресъздаде изключителна атмосфера. Той има невероятен усет за музиката, стиловете и предпочитанията на гостите. Освен Dj е и много добър водещ със страхотно чувство за хумор! Професионалист от най-висока класа! Изпълни абсолютно всички наши желания, а вечерта мина неусетно и с лекота! Мога само да препоръчам горещо!
Response from the owner - 2023-04-08
За мен беше истинско удоволствие и чест да бъда част от Вашето сватбено тържество! 😊
Никола Тасков Avatar
Никола Тасков
18 окт. 2018
Добър DJ.. направи уникален купон на нашата сватба... препоръчвам го....

Напишете отзив

във Facebook

или Google