Ако сте любител на българския фолклор и обичате българската народна музика, аз мога да организирам Вашето специално фолклорно парти!

Колко пъти сте били на мероприятия, на които сте се обръщали с молба към диджея да пусне някое хорце? Слушали сте две-три популярни песни, на които вече сте научили дори нотите? Да, предполагам, че доста често се е случвало.

Ето затова аз Ви предлагам да организираме една хоротека с невероятно богат репертоар от уникални и прекрасни народни песни! Играйте и най-завъртяните хорà, които обичате, без да се притеснявате, че ще слушате „Бяла роза“ до края на вечерта.

 

 

 

Освен прекрасно подбраните песни, на които може да танцувате хорцата от всички фолклорни области на България, мога да Ви предложа и танцова програма от професионален танцов състав!

Изненадвайте своите гости и с предоставянето на уникални фолклорни елементи, които дори може да пробват и запечатат в своя снимка за спомен!

Съхранявайте българските традиции, музика, песни и танци, като се забавлявате на едно незабравимо фолклорно парти, организирано специално за Вас!

Разгледайте всички мои цени и пакети ТУК!