Рождени дни, кръщенета и юбилеи

 

Семейните празници като рождени дни, кръщенета и юбилеи са прекрасен повод да съберете най-близките си. Създайте незабравими моменти с Вашите роднини и приятели. За да сте сигурни, че тържеството ще остане скъп спомен в сърцето на всички, доверете се на моя професионализъм и опит да забавлявам хора на различни възрасти, които да изкарат заедно паметни часове на веселие. дисководещ за рожден ден

Аз Ви гарантирам професионализъм в организирането на семейни събития. Също така компетентност при избора на подходящо музикално оформление, съобразено изцяло с Вашите предпочитания.

С мен ще получите възможност да се отпуснете напълно и да се забавлявате заедно с гостите си на семейното Ви тържество. Аз Ви предлагам високо качество на обслужването, както и комфортно делово взаимодействие и гъвкавост още от самото начало, в хода на подготовката, а след това и по време на реализацията на мероприятието.

Абитуриентски и абсолвентски балове

 
И кой каза 1, 2, 3… 12!

Остават броени седмици до дългоочаквания ден – Вашето изпращане, Вашия абитуриентски бал!

Той трябва да бъде уникален, незабравим и изпълнен с емоции!

Всеки абитуриент или абсолвент заслужава да изживее бала на мечтите си. Да се забавлява от сърце в ритъма на своя стил. Затова оставете музикалното забавление на професионалист, който изцяло ще се съобрази с Вашите представи за приказно абитуриентско тържество. Ще създаде незабравима празнична програма, която заслужавате и ще помните винаги с Вашите близки и приятели!

Нека заедно да превърнем бала Ви в истински музикален триумф и подобаващо да отбележим Вашето „На добър час в живота“!

Детски партита и рождени дни

 

Детските усмивки и незабравими преживявания с много игри и веселие са радост за цялото семейство! Аз Ви предлагам разнообразни варианти да подарите един незабравим празник на Вашите деца с помощта на професионални аниматори и да се заредите заедно с много емоции.

Може да ми се доверите за всяка стъпка от организацията – музиката, игрите и забавленията на Вашето дете. Аз съм там, където Вие празнувате – парк, ресторант, детска градина.

Ако търсите разнообразие или се намирате далеч от детските центрове, в малки населени места или отдалечени квартали, може да организираме външно парти на избрано от Вас място – къща, парк, заведение или дома Ви.

Моят екип си поставя висока цел да дари децата Ви с усмивки от началото до края на празника, както и да оправдае с коректност и професионализъм Вашите очаквания.

Предлагаме професионално и висококачествено озвучаване, съобразено с желанията Ви, водене на програмата и тематични партита с професионални аниматори за всеки вкус, разнообразие от игри, танци, състезания, рисуване върху лица, оживели приказни герои и много смях и забавление!