0878782055 info@djvelinov.com

Разполагам с

3 озвучителни

системи

ELECTRO-VOICE

Серията тонколони и бас каси ELECTRO-VOICE ELX200 са световно доказана и призната озвучителна система. Те предлагат професионално качество на звука, прецизен контрол и здрави компоненти от най-висок клас, проектирани от една от водещите марки на пазара ELECTRO-VOICE.

RCF

Тонколоните RCF NX 932 и бас касите RCF 905 MK3 са еталон за висока производителност. Леки и мощни, те съдържат съвременни компоненти, както и най-мощният усилвател в своя клас, който е в състояние да управлява екстремни нива на звуково налягане.

L-ACOUSTICS

Марката L-Acoustics е име на непоклатим бранд от създаването му преди повече от 20 години. Високотехнологичното озвучаване предлага изключително качество и отличен звук. Колоните също така се отличават с впечатляващ луксозен дизайн.

Сватбени тържества

Доверете ми се, за да направим заедно най-скъпоценните спомени за най-значимите събития от семейната Ви история с високо качество, звук и настроение.

Семейни празници

Семейните празници като рождени дни, кръщенета и юбилеи са прекрасен повод да съберете най-близките си, роднините и приятели.

Фирмени събития

Забавлението с колегите е най-сигурният начин да обедините служителите си и да повдигнете мотивацията и работоспособността им.

Фолклорни партита

Съхранявайте българските традиции, музика, песни и танци, като се забавлявате на едно незабравимо фолклорно парти, организирано специално за Вас!

Научете повече за

допълнителните

услуги

Парти осветление

Машина за тежък дим

Бездимни фонтани

LED CO2 пистолети