0878782055 info@djvelinov.com

Допълнителни услуги

Разгледайте разнообразието от допълнителни услуги и специални ефекти, които предлагам. Гарантирайте изумителна атмосфера, незабравими емоции и тържественост за Вашето събитие. Насладете се на невероятни моменти с осветления за дансинга, танци „в облаците“ и други. Свържете се с мен за повече информация.

Дансинг осветление

За всяко събитие осветлението е от изключителна важност, правейки тържеството величествено, красиво и въздействащо. То е една от най-добрите инвестиции, които може да направите. Дансинг осветлението създава изключителни емоции за танцуващите гости. То се позиционира около зоната, определена за танци и забавление, създавайки невероятна цветна атмосфера в ритъма на музиката.

Ъплайт светлини

Ъплайт светлините са едно от най-популярните осветления за всяко събитие. То представлява интериорно осветление, разположено вертикално по стените на цялата зала. Ъплайт осветлението се настройва спрямо цветовата гама на Вашата украса или може да подчертава определени детайли от събитието, като например официалната маса. Както и другите видове осветление, то може да бъде настроено на „парти“ режим: сменящи се цветове светещи в ритъма на музиката.

Въртящи глави

Въртящите глави са най-ефектното осветление, което може да изберете за Вашето тържество. Moving heads проектират както по дансинга, така и по цялата зала разнообразие от множество цветове, ефекти и фигури. Също така по Ваше желание чрез тях могат да бъдат проектирани Вашите имена или инициали. Въртящите глави придават уникално настроение и магична обстановка, гарантирайки едно незабравимо събитие.

Машина за тежък дим

Машината за тежък дим придава невероятна романтика и вълшебство на най-важните моменти от Вашето събитие. Тя е един от задължителните детайли за Вашата сватба, давайки Ви приказната възможност да танцувате „в облаците“! Възможни са до 3 пускания по около 3 минути, като най-често се използва при първия сватбен танц и поднасяне на тортата. Тази машина несъмнено ще придаде изящност и великолепие на Вашите прекрасни мигове, особено в комбинация с бездимните фонтани.

Бездимни фонтани

Бездимните фонтани носят невероятни емоции и тържественост на специалното Ви събитие. Могат да бъдат използвани като ефект при духването на свещичките за рождения Ви ден, при първия сватбен танц, поднасяне на изненада или друг специален миг. Те са гаранция за изумителна атмосфера, изключително въздействие и неизмеримо очарование, които завинаги ще останат във Вашите спомени и в тези на Вашите гости.

Ръчни бездимни фонтани

Едни от най-новите сценични ефекти предлагани от мен за Вашето тържество са невероятните ръчни бездимни фонтани. Те представляват устройства, пригодени за държане в ръка. Могат да се използват във всеки един кулминационен момент от Вашето събитие. Бездимните фонтани са великолепен метод за ангажиране на гостите и подчертаване на момента.

CO2 пистолети

Другата нова услуга са изумителните пистолети, които са чудесен избор за всеки купон особено с цел повдиганете настроението на Вас и Вашите гости! Устройствата работят под формата на пистолети и се захранват с газ – вългероден диоксид. Снабдени са с LED осветление, което придава илюзията за светещ в различни цветове дим.

И още услуги

Гост-изпълнител: Създайте още по-ярки и трайни спомени, като поканите на специалния си повод известен български изпълнител или група, които да превърнат вечерта в незабравимо преживяване. Нашият екип може да Ви съдейства в намирането на любимата Ви звезда за Вашето неповторимо събитие.

Фото и видео заснемане: Всеки човек желае да запамети едни от най-радостните мигове в живота си. Запечатайте уникалните моменти с помощта на нашия екип от професионалисти, предлагащи фото и видео заснемане, както и заснемане с дрон.

Дизайн и украса: Едно събитие не може без украса, особено когато става дума за сватба, кръщене или абитуриентски бал. Нашият екип ще се съобрази на 100% с Вашите индивидуални желания и ще се погрижи прецизно за всички детайли, които сформират цялостната визия на събитието.

Сватбен сайт: Дигитализирането на Вашата сватба Ви дава огромна свобода, удобство и практичност. Сватбеният сайт може да информира гостите по абсолютни всички въпроси, свързани с големия ден, а след приключване на тържеството, на сайта могат да бъдат качени всички снимки и видеа, заснети както от сватбения фотограф, така и от гостите.

Научете повече

за мен и

моята работа

За мен

Отзиви

Галерия