Разгледайте разнообразието от допълнителни услуги и специални ефекти, които предлагам. Гарантирайте изумителна атмосфера, незабравими емоции и тържественост за Вашето събитие. Насладете се на невероятни моменти с осветления за дансинга, танци „в облаците“ и други. Свържете се с мен за повече информация.

Дансинг осветление

За всяко събитие осветлението е от изключителна важност, правейки тържеството величествено, красиво и въздействащо. То е една от най-добрите инвестиции, които може да направите. Дансинг осветлението създава изключителни емоции за танцуващите гости. То се позиционира около зоната, определена за танци и забавление, създавайки невероятна цветна атмосфера в ритъма на музиката.

 

Ъплайт светлини

Ъплайт светлините са едно от най-популярните осветления за всяко събитие. То представлява интериорно осветление, разположено вертикално по стените на цялата зала. Ъплайт осветлението се настройва спрямо цветовата гама на Вашата украса или може да подчертава определени детайли от събитието, като например официалната маса. Както и другите видове осветление, то може да бъде настроено на „парти“ режим: сменящи се цветове светещи в ритъма на музиката .

 

Въртящи глави

Въртящите глави са най-ефектното осветление, което може да изберете за Вашето тържество. Moving heads проектират както по дансинга, така и по цялата зала разнообразие от множество цветове, ефекти и фигури. Също така по Ваше желание чрез тях могат да бъдат проектирани Вашите имена или инициали. Въртящите глави придават уникално настроение и магична обстановка, гарантирайки едно незабравимо събитие.

 

Машина за тежък дим

Машината за тежък дим придава невероятна романтика и вълшебство на най-важните моменти от Вашето събитие. Тя е един от задължителните детайли за Вашата сватба, давайки Ви приказната възможност да танцувате „в облаците“! Възможни са до 3 пускания по около 3 минути, като най-често се използва при първия сватбен танц и поднасяне на тортата. Тази машина несъмнено ще придаде изящност и великолепие на Вашите прекрасни мигове, особено в комбинация с бездимните фонтани.

 

Бездимни фонтани

Бездимните фонтани носят невероятни емоции и тържественост на специалното Ви събитие. Могат да бъдат използвани като ефект при духването на свещичките за рождения Ви ден, при първия сватбен танц, поднасяне на изненада или друг специален миг. Те са гаранция за изумителна атмосфера, изключително въздействие и неизмеримо очарование, които завинаги ще останат във Вашите спомени и в тези на Вашите гости.

 

Гост-изпълнител

Един от най-вълнуващите моменти, които можете да подарите на Вас и Вашите гости е участието на звезден изпълнител от родната сцена! Създайте още по-ярки и трайни спомени, като поканите на специалния си повод известен български изпълнител или група, които да разнообразят вечерната програма и да превърнат вечерта в незабравимо преживяване. Независимо дали сте почитатели на поп, R&B, рок, естрада, поп-фолк, рап или народна музика нашият екип може да Ви съдейства в намирането на любимата Ви звезда за Вашето неповторимо събитие.

Фото и видео заснемане

Всеки човек желае да запамети едни от най-радостните мигове в живота си. Запечатайте уникалните моменти с помощта на нашия екип от професионалисти, предлагащи фото и видео заснемане, както и заснемане с дрон. Всички снимки се обработват, като срокът за изпълнение е до 7 работни дни. Видеоматериалът се състои от обработени къс (с дължина от 3-7 минути и подходяща музика) и дълъг филм (съвкупност на всички кадри, монтирани в едно цяло видео), които получавате до 30 дни. Дронът се използва за запълващи и внушителни видео кадри, както и за фотосесии.

 

Дизайн и украса

Едно събитие не може без украса, особено когато става дума за сватба, кръщене или абитуриентски бал. Нашият екип ще се съобрази на 100% с Вашите индивидуални желания и мечти и ще се погрижи прецизно за всички детайли, които сформират цялостната визия на събитието. Независимо дали желаете класическа, или по-нестандартна декорация в специалния Ви ден бъдете сигурни, че ще останете удовлетворени от зашеметяваща украса, отлична организация, перфекционизъм и стил.

Сватбен сайт

С покачването на Интернет трафика сватбеният сайт става все по-търсена услуга. Дигитализирането на Вашата сватба Ви дава огромна свобода, удобство и практичност. Сватбеният сайт може да информира гостите по абсолютни всички въпроси, свързани с големия ден: програма по часове, карти и информация за местата, през които ще минат младоженците, мечтани подаръци, виртуални покани за гостите и каквото още се сетите. А след приключване на тържеството, на сайта могат да бъдат качени всички снимки и видеа, заснети както от сватбения фотограф, така и от гостите. 

Фолклорна програма

Потопете се в красотата на българския фолклор и подарете на Вас и Вашите гости уникално преживяване с професионална танцова програма! Нашите танцьори са изключително гъвкави по отношение на броя изпълнители, продължителността и вида на програмата. Те могат да изнесат представление от определена етнографска област, да участват в надиграването с кумовете по време на „Кумовата ръченица“, да вдигнат гостите Ви на крака, повеждайки любими хора́. Фолклорната програма гарантира весело настроение и невероятно изживяване с традиционен народен привкус.