0878782055 info@djvelinov.com

Малко повече за мен

Кой съм аз?

Предстои Ви дa организирате сватба, рожден ден, фирмено събитие, абитуриентски или абсолвентски бал, кръщене, юбилей или фолклорно мероприятие и търсите подходящ DJ? Ако се питате: „Как да намерим правилния човек, който да направи наистина невероятно и запомнящо се нашето празненство?“

Ето момента да Ви се представя! Аз съм DJ Цветомир Велинов!

Добре дошли в моя весел свят! Запознайте се в сайта с всичко, което предлагам, и ме потърсете лично, за да организираме и изживеем заедно най-веселия Ви празник! Защото за мен настроението, емоциите и спомените на празнуващите са винаги най-важни!

Как започна всичко?

Може да Ви изглеждам млад, но съм роден през далечната 1996 година. Страстта ми към музиката, ролята на DJ и озвучителната техника стартира още през 2007 година. Всичко започна като на шега в кварталната дискотека. По това време детските дискотеки бяха много популярни и като всеки младеж аз ходех да се забавлявам с приятели. След поредната дискотека от любопитство реших да отида при DJ-я и да се поинтересувам какво се случва зад пулта. Тогава той откликна на интереса ми и с всяко следващо мое посещение започна да ме въвежда в магията да забавляваш хората!

От този момент до сега съм посещавал различни барове, клубове и дискотеки. Там с времето натрупах значителен опит и разбрах, че това е моето призвание. Успоредно с това започнах да водя рождени дни, абитуриентски и абсолвентски балове, юбилеи, кръщенета, фирмени и фолклорни партита, както и сватби, също и да озвучавам мероприятия и концерти. Към момента съм се фокусирал основно към частните събития.

И така до днес

С всеки изминал ден любовта ми към работата расте безпределно! Няма по-невероятен момент за мен от този в края на събитието да видя искрено щастливите и доволни лица на гостите! А всичко това оставя незабравими спомени както за Вас, така и за мен!

Винаги най-важното за мен е било да оправдая очакванията на клиента! Защото знам кой е ключът за настроението на гостите – добрата и правилно подбрана музика, задоволяваща различни вкусове, носеща много забавление и усмивки. Да не забравяме парти осветлението и сценичните ефекти, с които успях да се сдобия последните години и които препоръчвам с две ръце на всички мои клиенти. Те носят уникални емоции, създават магическа атмосфера и Ви гарантирам, че събитието без тях не би било същото. Можете да ги разгледате в страница Допълнителни услуги.

Разгледайте

всички

услуги

Сватбени тържества

Семейни празници

Фирмени събития

Фолклорни партита