0878782055 info@djvelinov.com

Нека се

забавляваме

заедно

Рождени дни, кръщенета и юбилеи

Абитуриентски и абсолвентски балове

Рождени дни, кръщенета и юбилеи

Семейните празници като рождени дни, кръщенета и юбилеи са прекрасен повод да съберете най-близките си. Създайте незабравими моменти с Вашите роднини и приятели. За да сте сигурни, че тържеството ще остане скъп спомен в сърцето на всички, доверете се на моя професионализъм и опит да забавлявам хора на различни възрасти, които да изкарат заедно паметни часове на веселие.

С мен ще получите възможност да се отпуснете напълно и да се забавлявате заедно с гостите си на семейното Ви тържество. Предлагам високо качество на обслужването, както и комфортно делово взаимодействие и гъвкавост още от самото начало, в хода на подготовката, а след това и по време на реализацията на мероприятието.

Аз Ви гарантирам професионализъм в организирането на семейни събития. Също така компетентност при избора на подходящо музикално оформление, съобразено изцяло с Вашите предпочитания.

Изпратете

бързо

запитване

  Абитуриентски и абсолвентски балове

  И кой каза 1, 2, 3… 12! Остават броени седмици до дългоочаквания ден – Вашето изпращане, Вашия абитуриентски бал! Той трябва да бъде уникален, незабравим и изпълнен с емоции!

  Всеки абитуриент или абсолвент заслужава да изживее бала на мечтите си. Да се забавлява от сърце в ритъма на своя стил. Затова оставете музикалното забавление на професионалист, който изцяло ще се съобрази с Вашите представи за приказно абитуриентско тържество.

  Ще създадем незабравима празнична програма, която заслужавате и ще помните винаги с Вашите близки и приятели!

  Нека заедно да превърнем бала Ви в истински музикален триумф и подобаващо да отбележим Вашето „На добър час в живота“!

   

  Научете повече

  за мен и

  моята работа

  За мен

  Отзиви

  Галерия