0878782055 info@djvelinov.com

Фолклорни партита

Заповядайте

на хоротека

с мен DJ Velinov

Очаквам Ви всеки четвъртък от 19:00 ч. в механа „Български ритми“ на нашата традиционна хоротека!

Фолклор, традиции, музика

Ако сте любител на българския фолклор и обичате българската народна музика, аз мога да организирам Вашето специално фолклорно парти!

Колко пъти сте били на мероприятия, на които сте се обръщали с молба към диджея да пусне някое хорце? Слушали сте две-три популярни песни, на които вече сте научили дори нотите? Да, предполагам, че доста често се е случвало.

Ето затова аз Ви предлагам да организираме една хоротека с невероятно богат репертоар от уникални и прекрасни народни песни! Играйте и най-завъртяните хорà, които обичате, без да се притеснявате, че ще слушате „Бяла роза“ до края на вечерта.

Любовта

към българския

фолклор

Отдаден съм на българските народни танци и хора́ от 2005 г. насам. Бях част от ансамблите ТА „Кремиковци“ и ФТА „На Мегдана“. Също така 4 години и половина преподавах народни танци в Клуб за хора́ и народни танци „На Мегдана“.

Танци, песни, обичаи

Освен прекрасно подбраните песни, на които може да танцувате хорцата от всички фолклорни области на България, мога да Ви предложа и танцова програма от професионален танцов състав!

Изненадвайте своите гости с предоставянето на уникални фолклорни елементи, които дори може да пробват и запечатат в своя снимка за спомен!

Съхранявайте българските традиции, музика, песни и танци, като се забавлявате на едно незабравимо фолклорно парти, организирано специално за Вас!

 

Свържете

се с

мен